Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Професійний електричний лавовий гриль ідеально підходить для закладів громадського харчування — ресторанів, барів, фуд-кортів. Завдяки використанню лавового каменю м’ясо, риба, овочі набувають аромату страв, приготованих на вугіллі, але без відкритого вогню.
Чавунна решітка розділена на 4 секції, що дозволяє одночасно готувати різні продукти. Пристрій має 2 незалежні зони нагріву, а температура регулюється в межах від +50°C до +300°C. Для збирання жиру передбачено висувний піддон.
Переваги:
-
Дві незалежні зони нагріву
-
Аромат димку завдяки лавовому каменю
-
Легке очищення — знімний жирозбірник
-
Надійна конструкція з нержавіючої сталі
-
Потужна чавунна решітка на 4 секції
Характеристики:
-
Робоча поверхня: 590×400 мм
-
Кількість зон нагріву: 2
-
Температурний режим: +50…+300°C
-
Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
-
Матеріал решітки: чавун
-
Лавовий камінь у комплекті
-
Жирозбірник: висувний
-
Вилка: не входить у комплект