- -5%ХИТЗалишилось 8 днів
- ХИТ
- Топ продаж
- ТОП 2018
- Топ продаж
- Топ продаж
- ТОП 2018
- ХИТ
- Топ продаж
- -5%Залишилось 8 днів
- ТОП 2018
- Топ продаж
- -5%Топ продажЗалишилось 8 днів
Обладнання для закладів швидкого харчування
Словосполучення "фаст-фуд" стало для нас звичним, адже такі заклади стали важливою частиною повсякденного життя. Основні особливості закладів швидкого харчування полягають у швидкому обслуговуванні та доступній ціні. Це досягається завдяки самообслуговуванню, що мінімізує потребу в обслуговуванні офіціантами, а також використанню специфічних методів приготування їжі. Зазвичай фаст-фуди використовують напівфабрикати, які швидко готуються або розігріваються перед подачею.
Для грамотної організації закладу фаст-фуд необхідно продумати меню та відповідно вибрати обладнання. Рецепти мають бути простими, а час приготування – мінімальним. Рекомендується орієнтуватися на приготування овочевих та фруктових салатів, хот-догів, бутербродів, овочів і м'яса на грилі, фруктово-ягідного пюре, морозива, коктейлів та соків.