Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Основні характеристики
Температурний режим охолодження | от 90 до 3 °С |
Цикл охолодження | 90 хв. |
Продуктивність циклу охолодження | 8 кг |
Температурний режим заморожування | от 90 до -18 °С |
Цикл заморожування | 240 хв. |
Продуктивність циклу заморожування | 5 кг |
Кількість рівнів | 3 |
Відстань між рівнями | 80 мм |
Гастроємкості GN 1/1 | |
Напруга | 380 В |
Споживана потужність | 0.96 кВт |
Ширина | 560 мм |
Глибина | 700 мм |
Висота | 520 мм |
Країна-виробник | Італія |
Опис
Шафа шокової заморожування Lainox ABM 031 S використовується для охолодження вершків, овочів, сирих продуктів, м'яса, риби та піци на підприємствах громадського харчування. Обладнання може встановлюватися на робочі поверхні або на полиці.
Шафа обладнана зливним отвором, кришкою з байонетною клямкою й ромбоподібним днищем. Злив під'єднується до знімного піддона або дренажної системи.
Особливості:
- Електронне керування
- Підігрівний температурний датчик-щуп temp.probe
- Функція встановлення часу та температури
- Функція розморожування