- -5%Топ продажЗалишилось 40 днів
- Топ продаж
- ХИТ
- Топ продаж
- Топ продаж
- ХИТ ЛЕТА!
- ХИТ
- ХИТ
- ХИТ
- ХИТ ЛЕТА
- ХИТ ЛЕТА
- ХИТ ЛЕТА
Морозиво традиційно вважається сезонним товаром, попит на який зростає навесні та спадає восени. У морозний зимовий день охочих поласувати десертом навіть у затишному кафе є, зазвичай, небагато. Виняток становить тільки один різновид морозива — м'який, який виробляється в спеціальному обладнанні, званому — фризер для м'якого морозива. В останні роки цікавість до цього виду морозива з боку підприємців не зменшується. За кордоном широко пропонують м'яке морозиво в точках fast food, магазинах, кафе та ресторанах. Невипадково його добавила у своє меню компанія "Макдональдс". За прилавком кіосків з продажу м'якого морозива столичні «Асорті» та «Лакомка» виявляються фризери для морозива американського виробництва Taylor, італійського Carpigiani, Frigomat. В інших спеціалізованих кіосках працюють китайські фризери.
Докладніше: https://www.food-service.com.ua/frizery-dlya-morozhenogo-c126
Докладніше: https://www.food-service.com.ua/frizery-dlya-morozhenogo-c126