Кількість рівнів — 7/ Розмір гастроємкостей — GN 1/1/ Розмір дека — 600x400 мм/останок між рівнями — 70 мм/Продуктивність у режимі охолодження (+70...+3 °C) — 25 кг за 90 хвилин/Продуктивність у режимі заморожування (+70...-18 °C) — 20 кг за 240 хвилин/Хладагент — R404 або R507 / Автоматичний тип розмірування / З термощупом / Потужність — 1424 Вт / Розмір (ДхШхВ) — 750x740x2190 мм / Вага — 90 кг / Корпус — неіржавка сталь / Виробник — DGD / Країна виготовлення — Італія / Італія Гарантія — 12 місяців
ШОКЕР ПРИЙМАЄ ДЛЯ
зниження температури всередині продукту, запобігаючи у такий спосіб небажаному розмноженню мікроорганізмів. Охолоджена в такий спосіб їжа зберігає свої природні: вологість, колір, смак і аромат. А кухня може гарантувати своїм клієнтам найвищу якість їжі. Якщо приготовану їжу поставити остигати у звичайний холодильник/морозильник, крім ризику забруднення бактеріями, почнеться випаровування води, що набагато знизить якість страви, не кажучи вже про шкоду для такого обладнання. До того ж тривалість процесу охолодження у звичайному холодильнику набагато більша, ніж у камері шокового заморожування.
Камери шокового заморожування виробляють швидке зниження температуру та заморожування продуктів. Різке зниження температури дає змогу зберегти свіжість і аромат щойно приготованої страви до 6 днів. Його поживні й органолептичні характеристики залишаються незмінними, запобігаючи виникненню небажаних явищ, як-от втрата ваги, висихання й окиснення. Камера шокового заморожування знижує температуру харчових продуктів до -18 °C за 240 хвилин (особливо рекомендується для зберігання сирої харчової сировини), або до +3 °C за 90 хвилин (замінюється передусім для продуктів, приготованих, оброблених).
КОМПЛЕКТАЦІЯ