Кошик
496 відгуків
Профессиональное оборудование для торговли и общепита.Перейти в каталог
вул. Академіка Туполєва, 12, 03062, Київська область, Київ, Україна
+380 (97) 806-61-57
+380 (97) 412-23-73
+380 (93) 619-02-19
Kitchen Line
Кошик

Сифони, балончики та машини для збивання вершків

СИФОНИ, БАЛОНЧИКИ ДЛЯ СЛИВОК

 Дають змогу легко, зручно та дешево приготувати збиті вершки, креми, соуси, муси. Ідеальне рішення для кафе, барів, ресторанів, магазинів із морозивом, бістру. 

За допомогою сифона збиті вершки готуються за лічені секунди.

Для приготування натуральних збитих вершків знадобляться:

1. Вершки від 30% жирності. 

2.  Балончик — капсула з харчовим оксидом азоту (закис азоту) N2O.  1 капсула N2O розрахована на приготування 0,5 літра збитих вершків.  

3. Сифон.  

СИФОН ДЛЯ СЛИВОК,  ИНСТРУКЦИЯ:

Залити вершки, попередньо розчинивши всі порошкові інгредієнти, наприклад — цукор, в ємність сифона. 

Прикрутити головку сифона.

Встановити необхідну насадку для прикрас.

Закрутить балончик із закискою азоту. 

Струсити сифон кілька разів.

Перевернути кремер головкою вниз і видавити готові вершки.

Менш ніж хвилину та збиті вершки, натуральні, без смакових домішок, стабільні та потрібної консистенції готові!

Вершки в сифоні можна зберігати в холодильнику до двох тижнів.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner