- Топ продаж
- ТОП ПРОДАЖ
- ТОП ПРОДАЖ
- Надежный
- Популярный
- Рекомендую
- Рекомендую
- ХИТ
- ПОПУЛЯРНЫЙ
- Топ продаж
- Новинка
- ПОПУЛЯРНЫЙ
- ПОПУЛЯРНЫЙ
СИФОНИ, БАЛОНЧИКИ ДЛЯ СЛИВОК
Дають змогу легко, зручно та дешево приготувати збиті вершки, креми, соуси, муси. Ідеальне рішення для кафе, барів, ресторанів, магазинів із морозивом, бістру.
За допомогою сифона збиті вершки готуються за лічені секунди.
Для приготування натуральних збитих вершків знадобляться:
1. Вершки від 30% жирності.
2. Балончик — капсула з харчовим оксидом азоту (закис азоту) N2O. 1 капсула N2O розрахована на приготування 0,5 літра збитих вершків.
3. Сифон.
СИФОН ДЛЯ СЛИВОК, ИНСТРУКЦИЯ:
Залити вершки, попередньо розчинивши всі порошкові інгредієнти, наприклад — цукор, в ємність сифона.
Прикрутити головку сифона.
Встановити необхідну насадку для прикрас.
Закрутить балончик із закискою азоту.
Струсити сифон кілька разів.
Перевернути кремер головкою вниз і видавити готові вершки.
Менш ніж хвилину та збиті вершки, натуральні, без смакових домішок, стабільні та потрібної консистенції готові!
Вершки в сифоні можна зберігати в холодильнику до двох тижнів.