Кошик
439 відгуків
Профессиональное оборудование для торговли и общепита.Перейти в каталог
вул. Академіка Туполєва, 12, 03062, Київська область, Київ, Україна
+380 (97) 806-61-57
+380 (97) 412-23-73
+380 (66) 841-46-22
Kitchen Line
Кошик

Шафи шокової заморозки

Якщо ви є виробником харчових продуктів, то напевно стикалися з питанням як довше зберегти вашу продукцію без втрат якості. І вже давно не секрет, що вирішити це питання можна, використовуючи апарат шокової заморозки. З допомогою цього апарата можна заморожувати як готові харчові продукти, так і напівфабрикати, причому в результаті заморозки ви отримуєте продукт з досить тривалим терміном зберігання, і який за своїми смаковими і якісними характеристиками не поступається свіжої продукції. Але це далеко не єдиний привід звернутися до переваг так званої «шокової заморозки» та купити апарат шокової заморозки.

Основними достоїнствами шокової заморозки прийнято вважати скорочення часу заморозки в 5-10 разів, зменшення кількісних втрат продуктів, зменшення виробничих потужностей. Слід зауважити, що апарат шокової заморозки не впливає на харчову цінність і смакові якості продукції, схильною до шокового заморожування. У свою чергу зберігатися така продукція може досить довгий період порівняно з продуктами, які заморожують ще традиційним способом (у холодильній камері).

Принцип роботи заснований на прискореної замороження, при температурі до -30…-40°З, а також за рахунок збільшення швидкості руху (циркуляції) холодного повітря в апараті, що створює додатковий подмораживающий ефект. Концепція шокової заморозки полягає в тому, що дозволяє продукту максимально швидко пройти небезпечний діапазон температур, при яких в продукті можуть виникати бактерії.

Велика різноманітність типів дозволяє купити апарат шокової заморозки навіть самому вимогливому клієнтові. Виділяючи деякі найбільш поширені типи, можна звернути увагу на апарат шокової заморозки флюидизационного типу для заморозки плодово-ягідної, овочевий або інший мелкоштучной продукції. Апарати спірального типу використовують для заморозки порційних страв з фаршу, м'яса, напівфабрикатів, риби, тіста, а також ягідної та овочевої продукції. А ось для швидкого заморожування фасованих продуктів пельменній групи, фасованих м'ясних і рибних напівфабрикатів, виробів з тіста, а також для загартування морозива призначені апарати люлечного типу.

 

Ціни на апарат шокової заморозки виправдовуються цілим рядом безперечних переваг. До них відносяться універсальність використання, заморожування будь-яких видів продукції, компактність і миттєва заморожування продукту.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner