Кошик
494 відгуків
Профессиональное оборудование для торговли и общепита.Перейти в каталог
вул. Академіка Туполєва, 12, 03062, Київська область, Київ, Україна
+380 (97) 806-61-57
+380 (97) 412-23-73
+380 (93) 619-02-19
Kitchen Line
Кошик

Промисловий тістоміс

Промисловий тістоміс — це універсальна машина для швидкого і якісного замішування тіста різного типу та консистенції. Цей пристрій дозволяє рівномірно змішувати інгредієнти, як-от борошно, воду, сіль, дріжджі, масло та цукор, створюючи однорідну масу, насичену повітрям для оптимального бродіння. Використання тістомісу значно полегшує роботу кухарів та пекарів, адже достатньо лише завантажити інгредієнти в дежу та вибрати програму. Цей апарат підходить для приготування будь-якого виду тіста: заварного, дріжджового, листкового, а також для збивання мусів, суфле та інших десертних мас.

Різновиди тістомісів:

  • Горизонтальні тістоміси: підходять для замішування густого тіста та використовуються на підприємствах, що спеціалізуються на варениках, пельменях, чебуреках.
  • Тістоміси зі стаціонарною дежою: найбільш поширені, використовуються в хлібопекарських виробництвах. Вони забезпечують стабільну продуктивність завдяки різним об'ємам деж — від кількох до сотень кілограмів.
  • Тістоміси з підкотною дежою: вважаються універсальними, оскільки забезпечують безперервний процес виробництва завдяки використанню кількох деж одночасно, що економить час.
  • Порційні тістоміси: працюють із певними інтервалами для порційного замішування тіста.
  • Безперервні тістоміси: забезпечують потік тіста без перерв, що ідеально підходить для великих хлібопекарень і кондитерських підприємств.

Залежно від форми месильного інструменту, тістоміси можуть бути S-подібні (спіралеподібні), які зазвичай виготовлені з міцних алюмінієвих сплавів та неіржавкої сталі. Місткість деж таких машин варіюється від 5 до 250 л, що дозволяє задовольнити потреби як малих пекарень, так і великих виробництв.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner